Hudvård

Hårborttagning/Vaxning

Hela ben inkl. bikini480:-
Hela ben390:-
Bikini190:-
Halva ben inkl. knä250:-
Armhålor180:-
Armhålor inkl. armbåge 200:-
Hel rygg och axlar350:-
Axlar 190:-
Vax ansikte140-230:-

Fransar och bryn

Frans och brynfärg inkl. plock (30 min)250:-
I samband med Ansiktsbehandling170:-
Frans eller brynfärg inkl. plock (30 min)200:-
I samband med Ansiktsbehandling150:-
Frans eller brynfärg (15 min)150:-
Brynplock (15 min)120:-

Kroppsbehandlingar

Body Scrub (30 min)345:-
En kroppspeeling som tar bort död hud och ger huden lyster. I behandlingen ingår valfri skrubb och avslutas med en lätt bodyspray som gör huden mjuk och återfuktad. En perfekt förberedelse behandling innan spraytan eller massage.

Turkish Body Scrub 
En grövre energigivande saltskrubb som är rik på mineraler och spårämnen med doft av eukalyptus.

Chamomile Body Scrub 
Är gjord på korn av fransk pimpsten som milt och försiktigt tar bort torr hud. Kamomillen ger en lugnande verkan som passar de med lite känsligare hud.

Aroma Inpackning (60 min)690:-
Kerstin Florians Aromaoljor är ekologiska och förutom att de doftar ljuvligt så har oljorna olika välbefinnande förmågor. Behandlingen inleds med en valfri kroppskrubb som avlägsnar döda hudceller. Sedan väljer du och terapeuten tillsammans ut en ekologisk aromaolja efter dina behov. Oljan blandas med en mineralrik body creme som hjälper spända muskler att slappna av. Medans du ligger i inpackningen så får du njuta av en skön ansiktskur. Du går från salongen len, mjuk och avslappnad.

Moor Mud Inpackning (60 min)690:-
Moor Mud leran kommer från Ungern och är känd för sina terapeutiska egenskaper och rekommenderas för trötta, ömmande muskler och leder. Leran har en peelande effekt som gör huden mjuk och len. Dessutom är leran perfekt om man har problem med akne eller eksem. Leran appliceras varm och medans Moor Mud leran verkar så får du en härlig ansiktskur. Efter inpackningen smörjs du in med en mineralrik body creme blandad med en ekologisk olja.

Ansiktsbehandlingar

Alla ansiktsbehandlingar skräddarsys efter dina önskemål och behov. I Alla behandlingar ingår dubbel hudanalys, personligt hudvårdsprogram och individuella hemrekommendationer för fortsatt vård hemma som passar just dig. Behandlingarna passar för både män och kvinnor.

Ansiktskur (30 min)250:-
Rengöring, Mask, Massage och Avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Klassisk (60 min)520:-
Rengöring, Peeling, Ånga, Porrengöring, Brynplock, Massage, Ansiktsmask, Dagkräm och Ögonkräm.

Ansiktsbehandling Lyx (90 min)690:-
Rengöring, Peeling, Ånga, Porrengöring, Brynplock, Massage, Ansiktsmask, Handmassage, Fotmassage, C-vitamin ampull, Dagkräm och Ögonkräm.

AHA-behandlingar

I alla ansiktsbehandlingar används ett exklusivt Multisyra complex som effektivt reducerar hyperpigmenteringar, solskador, fina linjer, aknebenägen hud och motverkar förtidigt åldrande. Dessa behandlingar rekommenderas att göras i kur då man får mer hållbara resultat.

Multisyra-kur (30 min)350:-
Rengöring, Hudanalys, Multisyra, Portömning vid behov, Avslutande produkter
Kur 6 behandlingar 2450:- (250:- rabatt)
Kur 12 behandlingar 4700:- (700:- rabatt)

Multisyra-behandlig klassisk (60 min)590:-
Rengöring, Hudanalys, Multisyra, Porrengöring, Brynplock, Massage, Mask, Dagkräm och Ögonkräm

Multisyra-behandling lyx (90 min)720:-
Rengöring, Hudanalys, Multisyra, Porrengöring, Brynplock, Ansikts- och skalpmassage, Chitosan Masque, Handmassage, Fotmassage, Dagkräm och Ögonkräm

Special Produkter

Det finns möjlighet att lägga till olika special produkter i behandlingen.

Chitosan Masque with Chamomile150:-
Chitosan masken lugnar huden, ger den fukt, lyster och dämpar rodnader. Den är idealisk efter en Multisyra behandling, portömning och känslig hud.

Pure Vitamin C Ampoule150:-
Ampullen innehåller en hög koncentration med C-vitamin som slätar ut hudytan. Den hjälper till att förhindra bildandet av melanin och ökar kollagen produktionen. Man får med sig ampullen hem och använder upp ampullen inom 7 dagar. Ger en omedelbar effekt som är perfekt vid glåmig, ospänstig och trött hud.

Ring oss på 0151 - 128 80

 

 

Copyright © 2021 - Salong Hud & Klipp
Bondegatan 6
643 30 Vingåker
T: 0151-128 80
E: info@hudochklipp.se